Servatus - Vermogensmanagement

Over ons

Servatus Vermogensmanagement is in 2010 ontstaan uit een samenwerking tussen Kees Klijsen en Peter van Galen. Later hebben Luc Reiff en Martijn de Vroom zich hierbij aangesloten. Samen hebben we meer dan 100 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers en vermogende families en het beheren van hun vermogens. Met Joep van Spreeuwel, Wout van Wieringen, Fred Lommers en Mariëlle van der Heijden vormen wij een hecht team, dat garant staat voor een deskundige en persoonlijke werkwijze.

Wij onderscheiden ons in de financiële markt door een hoge kwaliteit van dienstverlening te koppelen aan échte persoonlijke aandacht. Wij staan u van a tot z bij in het oplossen van (ingewikkelde) financiële en fiscale vraagstukken en durven daarbij kritisch te zijn en u te wijzen op risico’s die u wellicht zelf nog niet hebt opgemerkt.

Onze relaties zijn vrijwel zonder uitzondering ambitieuze ondernemers en vermogende families met een drukke agenda. De tijd en aandacht die ze nog beschikbaar hebben, steken ze het liefst in hun gezin. Daarom ontzorgen wij onze relaties op het gebied van hun totale persoonlijke financiën en zorgen we ervoor dat u op elk terrein constant de beste beslissingen neemt. Dit geeft rust en een optimaal rendement.

Kenmerkend voor onze relaties is dat zij veelal gerenommeerde specialisten om zich heen hebben, zoals belastingadviseurs, notarissen en accountants. Al deze specialisten vormen het netwerk van Servatus. Samen met hen bedenken wij optimale oplossingen.

Servatus Vermogensmanagement heeft een vergunning van de AFM als Financieel Dienstverlener en Beleggingsonderneming (vergunningnummer 14002609) en staat onder prudentieel toezicht van De Nederlandsche Bank NV. Servatus is aangesloten bij het DSI (Dutch Securities Institute) en het Kifid (het financiële klachteninstituut). Onze vermogensregiseurs zijn gecertificeerd door de FFP (Federatie Financieel Planners).