Servatus - Vermogensmanagement

 

Hattrick voor Servatus Vermogensmanagement

Voor de derde maal in successie behoort de Bossche Vermogensbeheerder tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland

De winnaars van FD Gazellen Awards 2017 zijn deze week bekendgemaakt. Het betreft de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Ook in 2015 en 2016 behoorde Servatus al tot de gelukkige winnaars. Het bedrijf dat in 2010 is opgericht door de partners Kees Klijsen en Peter van Galen, en later is versterkt met Martijn de Vroom en Luc Reiff, heeft vanaf de start een onafgebroken sterke groei laten zien. Zowel in relaties en beheerd vermogen alsook in omzet en winst.

Succes

Servatus richt zich met zijn dienstverlening op het miljonairssegment. Als ervaren onafhankelijke vermogensmanagers denken zij mee met ondernemers en vermogende families. Relaties worden ontzorgd op het gebied van hun totale persoonlijke financiën. Door de omvang van de gemiddelde relatie kan het aantal relaties per vermogensmanager beperkt blijven waardoor echte persoonlijk aandacht gewaarborgd is. In een bancaire wereld die steeds minder persoonlijk wordt is dit een sterk onderscheidend kenmerk, replica horloges wat de basis vormt van de succesvolle groei.

Onderscheidend beleggingsbeleid

Servatus heeft zich als één van de eerste partijen in Nederland geprofileerd als indexbelegger. De effectenportefeuilles worden volledig belegd in indextrackers. Hiermee wordt op een zeer kosten efficiënte manier maximale spreiding gerealiseerd. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat dit de beheersing van de risico’s ten goede komt, en daarmee ook het rendement.

De uitreiking van de awards voor Noord Brabant, Limburg en Zeeland vindt plaats op donderdag 9 november in Eindhoven. Tijdens deze bijeenkomst zullen de partners van Servatus hun Award in ontvangst nemen.

Voor meer informatie neemt u contact op met

Peter van Galen

+31 (0)6 537 156 43

Kees Klijsen

+31 (0)6 421 302 60

Luc Reiff

+31 (0)6 831 738 22

Martijn de Vroom

+31 (0)6 346 963 33

Joep van Spreeuwel

+31 (0)6 447 500 04