Servatus - Vermogensmanagement

Kees Klijsen

Vermogensregisseur

In 2003 startte Kees Klijsen (1964) zijn eerste bedrijf: Klijsen Vermogensadvies. Dit bedrijf diende als basis voor het latere Servatus Vermogensmanagement, dat hij samen met Peter van Galen in 2010 oprichtte. Kees is vermogensregisseur.

“Ervoor zorgen dat cliënten hun financiën boeiend gaan vinden en niet als een straf zien, dat is mijn missie. Dat doe ik door zo goed mogelijk te luisteren naar waar mijn relaties echt behoefte aan hebben. Meestal is dat niet alleen aan goed advies, maar juist ook aan een intensieve begeleiding bij de uitvoering.”

Ervaring

Voordat Kees ging ondernemen werkte hij 16 jaar in de private bankingsector, bij achtereenvolgens General Investment Management (later Insinger de Beaufort), Van Lanschot Bankiers en Schretlen & Co, de private bank van de Rabobank. Kees heeft zich gespecialiseerd in de vakgebieden private banking, financiële planning en beleggen.

Certificering

Kees behoort tot de eerste lichting financieel adviseurs, die is gecertificeerd door de Federatie Financieel Planners (FFP). Daarmee voldoet hij aan de strenge vakinhoudelijke eisen die gesteld worden aan financiële planners.

Neem contact op met Kees Klijsen
+31 (0)6 421 302 60