Servatus - Vermogensmanagement

Peter van Galen

Vermogensbeheerder

Peter van Galen (1965) is samen met Kees Klijsen een van de oprichters van Servatus Vermogensmanagement en richt zich voornamelijk op Vermogensbeheer bij Servatus.

“Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Korte lijnen en continue bereikbaarheid; daar houd ik van. Mijn doel is dat mijn relaties zich comfortabel voelen bij het uitbesteden van het beheer van hun vermogen aan Servatus.“

Ervaring

Peter is opgeleid als jurist (fiscaal-economisch) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waarna hij aan de Vrije Universiteit van Amsterdam de postdoctorale opleiding voor beleggingsanalist heeft gevolgd. Naast diverse vakinhoudelijke opleidingen doorliep hij executive development programma’s aan internationale Business schools in Lausanne (IMD), in Fontainebleau en Singapore (Insead).

Met meer dan 25 jaar ervaring is Peter gepokt en gemazeld in het beleggingsvak, Hij begon als vermogensbeheerder bij de Kasbank, waarna hij gedurende achttien jaar in verschillende functies bij Van Lanschot Bankiers werkzaam was. De laatste tien jaar maakte hij daar deel uit van de concerndirectie en had hij eindverantwoordelijkheid over respectievelijk het Effectenbedrijf en de Nederlandse Private Banking activiteiten. In zijn laatste functie was hij Directeur Strategie.

Certificering

Peter is ingeschreven in het register van het Dutch Securities Institute (DSI).

Neem contact op met Peter van Galen
+31 (0)6 537 156 43